Търсене на имоти

Певицата Мадона си купи къща от XIX век и се премести да живее в Португалия

Известната американска певица Мадона шокира феновете си с новината, че се е преместила от САЩ в Португалия. По данни на медиите и публикациите в Instagram певицата има намерение постоянно да живее в Португалия - за целта тя е купила разкошна къща от XIX век. Засега обаче звездата все още не може да се похвали с интериорни фотосесии от новата си къща заради текущия ремонт.
 

Според различни източници, къщата на Мадона в Португалия ще бъде подложена на значителна реставрация. Известно е, че певицата ще трябва да живее половин година в един от елитните хотели в Лисабон докато приключат ремонтните дейности.

Снимка: instagram.com/madonna
 
Мадона е доволна от това как изглежда животът в Португалия. Тя споделя, че Лисабон я вдъхновява, че в Португалия тя усеща прилив на сили за работа върху нов филм и музикални композиции.
 
Преместването на Мадона от САЩ в Португалия е свързано с кариерата на нейния син футболист, отбелязват източниците. Сега певицата и нейното семейство ще живеят в Португалия, на 30 минути път от столицата Лисабон. Къщата на Мадона се намира в града Синтра, а цената й е 7,5 млн. евро. Засега не се съобщават никакви други подробности за обекта.
 

Предлагаме да анализирате как изглеждат и колко струват недвижимите имоти в Португалия от база Domaza:

 
Апартаменти в Португалия
Средна цена: €2 683/м2
Вили в Португалия
Средна цена: €2 235/м2
 
Припомняме, по-рано Domaza съобщи, че американските знаменитости предпочитат да си купуват имоти в живописните европейски курорти. В частност, най-популярната дестинация за тази цел е имотният пазар на Гърция.

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини