Търсене на имоти

  • 97 990 €
  • Апартамент за продажба
  • Обща площ 139 m2
  • Етаж 3
  • 3 стаи, 1 баня, 2 спални
Актуализиран преди: 18 дни
Площ
Обща площ
139.00 m2
Етажност
Етаж
3
Брой етажи на сградата
3

Код оферта: 10519 Предлагаме Ви просторно тристайно жилище в тих и спокоен район на м-т Траката, в малка бутикова сграда. Апартаментът се състои от коридор, голям дневен тракт с кухненска част около 40кв.м. с излаз на голяма тераса , две хубави спални с излаз също на голяма тераса, баня с тоалетна, килер/перално.  

Морска панорама! Изложение - югоизток, изток.  

Състояние: Жилището е завършено по "БДС" - на шпакловка и замазка, PVC дограма с троен стъклопакет, блиндирана екстериорна врата.  

Отлична Локация - в близост до главен път, изцяло асфалтов достъп.  

„РУДИ КЕЙ“ предлага извършване на всички необходими, юридически и технически проверки на имот, проучване на възможностите за оптималната реализация, организация на всички етапи от сделка за покупко-продажба, включително финализиране с нотариално прехвърляне на имота, наемни отношения; съдейства за отпускане на банкови кредити при възможно най-добри условия за клиента; предлага цялостно проектиране на инвестиционни проекти за жилищни, обществени, промишлени и селскостопански сгради, фамилни къщи, както и консултация при избор на строител и независим строителен надзор;проектиране и реализиране на вътрешен дизайн на нови и съществуващи  обекти. Компанията е регистрирана по ЗЗЛД като администратор на лични данни, което гарантира сигурността на клиентите.  

„Консултант Недвижими Имоти „ : Дарин Щерев - 0877 86 66 23

Запитване от сайт
Съгласен съм с Privacy и Terms на rudikey.bg

ТОП Имоти

Апартамент
Стаи: 2
Апартамент
Стаи: 3
Гараж/Паркомясто
Апартамент
Стаи: 3